Add the instagram widget code here :

Saturday, 26 October 2013

MY SWEET DADDY

Pada suatu malam yg hening,perut aku tiba-tiba je dia berbunyi.Aku pun ape lagi selongkar punya selongkar kat dapur ade la biskut mayat and biskut-biskut lain.Tiba-tiba aku atas meja makan lak ada setupperware kopi yang ayah aku punya baru bancuh.Then aku pun mintak ah
 
          ''ayah nak kopi sikit.nak cicah biskut''
                      ''tak boleh,tak boleh ''
          ''nak nak jugak..lapaqqqqq"
                       ''satgi tak boleh tidoq..."
          ''ayu dok minum takda pa pun.tidoqq jugak....."
                        ''pi buat ayaq lain"
           ''ayah pi buat ayaq sat...nak nak milo(masuk bilik sambil pura2 merajuk xD)nak nak jugak,nak nak jugak............."

Tetiba aku dengar kat dapur macam ada orang tengah kacau ayaq,I mean macam bancuh air somethin like that.A few minutes then my daddy muncul dengan setupperware air vico di tangan.Wahhh,gilaa terharu!!Ayah thank you so muchh <3I love u daddy!!yeay!

But,bila aku dah makan setengah jalan tetiba mind aku terfikir,boleh ke aku buat macam yang ayah buat nanti.Boleh ke tu semua.Layan macam ayah layan aku.Bila aku minta apa-apa je mesti sat je ayah tunaikan.Tapi bila ayah minta tolong apa-apa kat aku,MasyaAllah,siput pun jalan laju lagi.Adehh.menyesal.Aku harap esok besar dapat le jadi anak yang baik.Semoga Allah panjangkan umur mereka berdua.Amin.

p/s:Doa untuk kedua-dua ibu bapa