Add the instagram widget code here :

Monday, 6 October 2014

Suka Duka Sebelum Spm

Bismillahirrahmanirrahim
 Hye and Assalamualaikum!Huwaa gamaknya SPM LAGI 26 HARI WOI!aku tak tau nak describe feeling aku sekarang.nak kata sedih tak de la sangat.lagi dekat nak spm aku rasa macam lagi best.lagi rasa yeay exam mau habis!bukan senang nak fefeeling pressure ye dok?haha.okay takpe.tapi satu je yang agak merimaskan aku sekarang ni.HOMEWORK.ye HOMEWORK.Aku tak tau bila mende ni nak habis...(nangis lagi...)Takpe ayu takpe..lagi 26 harini je pung kan..habis ni kau buat ape kau suka.


Home sweet home and the scenery sumpah best giler!
 Tapi ape-ape pun Allah ni Maha Adil.Time budak-budak(ye ke budak) macam aku ni tension2 mau SPM Dia still bagi kita feeling happy.Kiranya cuti raya haji ni memey aku gunakan sebaik mungkin la,ye walaupun HOMEWORK still kena berjalan.lol.Raya haji tahun ni agak lain skit.Aku rasa macam lagi best dari tahun sebelum-sebelum ni.kekeke.sebab tahun ni ayah decides untuk raya di rumah kat kampung ^,^ hooyeayy!!!Lama kot x duduk rumah ni.last duduk rumah ni 10 tahun dulu before pindah Kulim.Bayangkan aku baru darjah 1 waktu tu  and nau FORM 5.ok FORM 5 u'all.kejapnye masa.:( 

 Ape-apepun masih belum terlambat rasanya nak ucap selamat hari raya haji kat semua orang.Semoga dapat bertemu lagi di raya-raya yang lain dan wish me luck on my SPM ye.Fighting!


Ni saja gambaq gigih nak tangkap ayam yang baru siap dimasak.Ada gaya DSLR dok?xD

Salam Aidiladha everyone!
Santai sahaja.Thanks daddy tolong ambik gambar!